Nogmaals: Do Not Pry Open Until Christmas

You’re nutz! » Do Not Pry Open Until Christmas

De VARA komt in een Kassa!-uitzending met een item over verpakkingen, en een verkiezing van de meest vreselijke verpakking, en wie staat er op 1? De vervloekte blister:

Top 5 onhandigste verpakkingen

1. Blisterverpakkingen – Dit zijn harde plastic verpakkingen waarin producten als memorycards en muizen voor computers in verkocht worden. Zelfs met een schaar zijn deze verpakkingen bijna niet open te krijgen. Deze manier van verpakken moet diefstal in winkels tegengaan.

Een van de fabrikanten die gebruik maakt van de blisterverpakkingen is leverancier van computertoebehoren Apacer. Volgens Apacer zouden zij best als eerste over willen stappen op een ander type verpakking, maar zijn er nu nog te weinig geschikte alternatieven.

Linkje naar de stream van de uitzending: hier

Related Posts

Comments are closed.