Demonstratie tegen pedofielenpartij afgelast

nu.nl/algemeen | Demonstratie tegen pedofielenpartij afgelast DEN HAAG – De demonstratie tegen pedofielenpartij Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit die zaterdagmiddag zou plaatsvinden op het Haagse Malieveld, is afgelast. De organisatie besloot dit op het laatste moment omdat de opkomst te laag was. Slechts enkele tientallen belangstellenden kwamen opdagen, het merendeel bestond uit extreem-rechtse aanhangers
[..]

Yvonne van Hertum van het actiecomité ‘Stop de NVD’ is zwaar teleurgesteld. “Deze demonstratie was bedoeld voor het volk. Moeders en vaders die nu blijkbaar op het strand liggen.  

Tja. Er zijn mensen die prioriteiten kunnen stellen. Blijkbaar leggen die de prioriteiten anders dan mevrouw van Hertum, die wel vaker aandacht nodig lijkt te hebben. Huidkanker, schimmel in de douche, de Duitser-haat van pappa, hondenleed, Versatel-DSL, ze heeft het er maar druk mee. Mensen die prioriteiten kunnen stellen negeren dit kansloze initiatief. En het strand is veel leuker dan het malieveld, zeker als je daar uitzicht hebt op een stel bruinhemden van de NA.

Related Posts

Comments are closed.