Europarlementariƫr Toine Manders is een dief!

Europa anders…. Stem Manders – EuroparlementariĆ«r Manders wil consumenten criminaliseren

De prijs voor het downloaden van een plaatje kost enkele eurocenten en wie wil daarvoor een dief worden genoemd. De uitdrukking “Kijken, kijken, niet kopen” wordt nu wel erg letterlijk genomen,” aldus Manders.

Wat blijkt: het plaatje is pure diefstal. Het komt niet van meneer Manders’ eigen site, maar wordt van een andere site gegapt, inclusief de kosten van het dataverkeer. (http://www.designer-fashion-trends.com/rolex.htm). Verder betwijfel ik of meneer Manders de rechten tot het gebruik van het Rolex-beeldmerk verworven heeft. Dat is dus 1 maal diefstal dataverkeer en 1 maal misbruik merkrechten. Eens kijken hoe de hoster van meneer Manders omgaat met Notice & Takedown Procedures.

(niet lang daarna reageerde Toine overigens, met dit:)

(Naschrift: archive.org heeft een kopie van de pagina met een inmiddels stuk plaatje bewaard.)

 

Related Posts

Comments are closed.