en zwanen bijten niet hard

Na de video van een gans die uit m’n hand eet van een paar dagen terug verbaasde de meest gestelde vraag me een beetje. ‘Men’ wilde niet weten of dat nou pijn deed, ‘men’ wilde vooral weten of ik nou met zwanen hetzelfde zou doen. Ja, natuurlijk. Waarom niet? Om te bewijzen dat ik dat doe heb ik het gedaan. 🙂

Nou hoort hier nog een stukje voorgeschiedenis bij. Vlak voordat ik dit wilde beest voerde heeft ‘ie geknokt met een stel van die allochtoonse Nijlganzen. Hij was dus behoorlijk opgefokt. Meestal is ‘ie een stuk rustiger dan dit, maar met een nest vol eieren, een mooie vrouw en vijf minuten na een knokpartij is meneer nog altijd behoorlijk over de rooie. Maar niet genoeg om een maaltijd aan z’n snavel voorbij te laten gaan. Het geblaas is enkel show. Het werkt meestal prima want alles van de bouvier van nummer 15 tot die kutkoters van het plein gaan op de loop. Jammergenoeg ben ik niet onder de indruk en gelukkig is mijn brood lekker genoeg.

Get the Flash Player to see this content.

Related Posts

Comments are closed.